Hundene våre

Meet our dogs ...
Her har jeg laget en liten presentasjon av våre hunder som bor her hos oss nå (15.02.12), starter med Cavalierene som har vært her lengst (begge er nå pensjonert og skal ikke brukes i avl) Så kommer Havanaisene mine sortert etter alder,eldste først :-) Stamtavler og mer info. om hundene våre finner du på hjemmesiden vår: Tjelland`s Cavalierer og Bichon Havanais
 N UCH Trixita`s Young Lovely Ally  "Ally" Født: 24.07.04 - Rase : Cavalier King Charles Spaniel. Ally er en trofast og god jente, hun elsker å bli stelt og dullet med. Er veldig glad i å gå på tur men kan også ta seg noen løperunder i hagen når Havanaisene "flyr" rundt :-) Ally er en nydelig Cavalier med det fine uttrykket som jeg liker.
Tjelland`s Beatriz "June"  Født: 08.08.06 -  Rase: Cavalier King Charles Spaniel -"June" er en herlig jente som elsker å være ute på tur eller bare utforske hagen, finner gjerne på ting helt for seg selv og er ikke avhengig av de andre hundene. Hun er meget lærevillig når vi trener til utstilling, er flink på kontakten og bryr seg lite om det som skjer rundt henne da. Hun ble 4 mestvinnende tispe i -2008 og totalt 9 mestvinnende Cavalier -2008. Hun er en jente som unngår bråk, da trekker hun seg heller vekk fra situasjonen. Hun liker Ryan merker jeg, det har nok med hans milde vesen å gjøre:-) ellers så er hun ikke spesielt sosial overfor andre hunder eller mennesker, men hilser pent. Hun har et helt spesielt forhold til "mor" som får gode forsiktige "klemmer" hver dag:)N UCH Voila Ego Boy "Ryan" Født: 31.12.2008 - Rase: Bichon Havanais - Ryan eier vi sammen med Kennel Lekkerbisken, Vi var så heldig å få kjøpe han av Pernilla - kennel Voila i Sverige, han kom til oss i april 2011. Han er en herlig gutt med mange gode kvaliteter, Ryan har funnet seg godt til rette hos oss og er en gutt som det sjelden er noen komplikasjoner med. Han er veldig glad i Lotta men trives godt sammen med de andre jentene her også. Han har vist seg som en liten stjerne i utstillingsringen og ble også raskt Norsk utstillings Champion. Han ble også 2 beste hanne i 2011! Han elsker å ligge på fanget for å bli kost og degget med :-) Synes det er stor stas å være med på tur og helst løpe fritt, da ser det ut som han smiler når han kommer mot meg :-) En herlig gutt som vi er blitt veldig glad i !!N UCH Lekkerbisken`s Miss Quality "Lotta" - er vår første Havanais, en herlig jente som kan beskrives som -sosial, lykkelig og veldig hengiven... Lotta har deltatt på flere utstillinger, og hun trives godt i utstillingsringen :) Hun er like glad i Ryan som han er i henne, de går ofte å legger seg i samme seng..."musser" og koser masse med hverandre :-) Hun er min lille prinsesse, jeg ser på henne ofte og tenker Åhhh, hun er virkelig vakker denne lille jenten min :-) Jeg gleder meg til å få vist frem Lotta i 2012, hun elsker å gå i ringen og det synes veldig godt :-)


Lekkerbisken`s Miss Quatro "Lykke" Født: 12.04.09 - Rase: Bichon Havanais -"Lykke" kom til oss i november 2010, hun er søster til "Lotta" og er veldig lik henne i utseende og i lynne. Hun er klippet ned da hun har fått dårlig med pelsstell i tidligere hjem. Hun har funnet seg godt til rette og nå elsker hun å bli stelt med, hun står helt i ro i badet og bare nyter det :-) Jeg holder henne fortsatt kort i pelsen for å holde henne noenlunde flokefri, hun liker ikke at det lugger...vanskelig å unngå når man grer igjennom med kam, men hun er så følsom der at bare kammen stopper så spenner hun seg. Derimot en god børste bryr hun seg ikke noe om, selv om jeg tar litt i med den og grer fra side til side for å nå inn til huden så synes hun dette er godt...på den måten jobber vi nå ;-) Hun er en meget hengiven hund som bare vil være kjærlig og god, får hun tilsnakk så vet hun ikke hva godt hun skal gjøre for at det skal bli bra igjen :-)

Hun viser mye glede i å leke med de andre hundene, hun viser mer og mer de rette signalene og det er så godt å se:) Hun og Fancy leker masse sammen nå, Fancy "dribler" og Lykke skal fange henne :-) Da Lykke har vært så skiftende med pigmenten på nesen og pelsen er klippet så blir ikke hun stilt, men hun har vært med rundt om på utstillinger og synes at det har vært helt greit :-)Lekkerbisken`s Miss Showgirl "Fancy" Født:17.02.2010 -Hun er også fra Kennel Lekkerbisken, hun er et herlig lite sjarmtroll. Elsker å være ute på tur eller bare leke i hagen, hun synes det er ekstra gøy når hun får de andre til å løpe etter henne :) Fancy har en herlig silkemyk pels, og hun har utrolig flotte bevegelser. Nå i skrivende stund så mangler hun bare et lite CERT så er hun N UCH. Hun ble nr 2 på NKK sin rasevinnerliste 2011. Fancy er den som liker å leke med ball, hun har mange triks der hvor hun legger ballen til rette slik at den ruller ned til en bestemt plass. Når hun ligger bak porten så har hun en utrolig teknikk med å skyte ballen igjennom for at jeg skal sende den tilbake, hun får den avgårde som et skudd ;-) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...