11 april, 2010

Valpene er født...09.04.10 -
Fødte Ally valpene sine, fødselen gikk veldig fint uten noen komplikasjoner.
Hun fikk 3 jenter og 2 gutter, dessverre døde den ene jenten lørdag morgen så det har vært en tung dag å komme igjennom :s men heldigvis virker de andre valpene friske og sterke, de legger på seg og er allerede god og rund i magene sine :) Legger ut noen bilder vi tok i går under fødselen...

Denne uken sover jeg på valperommet og det er utrolig koselig å ligge å høre på smattingen, og ellers alle de rare lydene de små kan lage:) Ally er veldig flink med barna sine, virket som hun gledet seg til første valpen skulle komme for da hun begynte å trykke så logret hun innimellom veen:) hun var rask til å skulle hjelpe til å tørke de og da fikk jammen jeg meg en god sleik i samme slengen:)
hun er såå god den jenten...

post signature

1 kommentar:

  1. Gratulerer så masse med de nydelige valpene.Trist med tispen som døde. Naturen går sin gang og ordner opp på sin måte. Som oftest er det noe som ikke er helt som det skal når slikt skjer, og da er det bedre at det går som det går. Likevel er det tungt når det skjer.
    Ally er jo skikkelig dreven i dette faget. Det høres ut som hun koser seg skikkelig. Tenker mamsen koser seg også. Nå er det bare å nyte ukene fremover, og med nydelig vår vær i tillegg, ja da kan det vel ikke bli stort bedre:)

    Stor klem fra oss på Byrknes.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...