02 mai, 2010

♥ Miss Showgirl...

Da presenterer jeg her på bloggen også, vårt nyeste tilskudd til flokken her på Tjelland. Navnet hennes er Lekkerbisken`s Miss Showgirl, til daglig "Fancy". Hun er en søt liten jente med masse "futt" i, hun er en HAVANAIS :)
Hun elsker å leke med Lotta og Sandra, mens June er god å sove og kose sammen med:) Hun har en fin utstråling og deler ut små våte slikk med gjevne mellomrom, det virker som hun har funnet seg godt til rette her hos oss. I dag har vi vært mye ute i det fine været og Fancy har vell sovet for det meste etter at vi kom inn igjen, hun og Lotta har noen skikkelige løpeturer og da er det full fart på terrassen og opp på haugen rundt trærne (her har de seg flere runder for dagen:) Har hatt meg mang en god latter i dag, dette gidder de ikke når det regner da holder de seg under taket og til nød utenfor for å gå på doen... finner vi bånd frem så er alle med uansett vær eller vind:)
I dag har vi hatt første skikkelige vårdagen, herlig sol fra skyfri himmel, måtte det bare fortsette:) Her er et bildet av Fancy som Jan knipset i dag, sjekk de øyevippene da ♥♥♥
Så har vi Lotta som ønsker alle en god dag:)
post signature

1 kommentar:

  1. Hei Fancy :) Nå har vi kikket på bloggen deres og hvordan du har det. Koselig å se at alt er bra og at du har mange fine venner hjemme også. Jeg savner deg litt innimellom, men håper vi sees snart ;)

    Stor klem fra søster Titti og familien :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...