29 mai, 2010

God helg...

Her er et bildet av storsjarmøren Lotta:)) Hun er som oftest klar for posering for fotografen... Håper snart på et blinkskudd av vår nye Havanais "Fancy", men det er ikke lett for hun er travel for tiden med lek og moro med de andre valpene her...

Så er det fredag igjen, ukene flyr og valpene er 7 uker i dag, de er kjempeflink å gå ut for å gjøre fra seg:) de utvider stadig området de leker på,klatrer på fjellknauser, leker og herjer på valpers vis:) de er så utrolig herlig og tillitsfulle, kommer med en gang vi kaller dem inn så det er bare kjekt å ha dem ute i hagen nå om dagen. Så innkalling med godbiter er de allerede vant med.
Nå er det ro og alle ligger å sover godt i sengen sin, blir ikke mye tid til blogging om dagen, men det er viktigere å bruke tid på de små og store 4beinte nå, så får bloggingen heller vente. Ellers så er det tid for å lage til mappene deres med kontrakter osv, valpepakkene er i hus så alt skal være klart til de små skal reise til sine nye hjem til neste helg.
Da sier jeg god natt og GOD HELG, krysser fingre for fint vær i morgen også:))

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...