18 august, 2010

Så er det onsdag allerede, Hilde er begynt på videregående og har spennende dager foran seg :) Jan begynner på jobb igjen i morgen, så da er det hverdag igjen;)
Fredag morgen reiste vi til Bjerke, vi reiste sammen med Frøydis og Andrè..kjempefin tur selv om værgudene IKKE var med oss på veien ned...
Så skinte det opp og jammen varte det ikke hele helgen igjennom,UTROLIG men SANT!!
Lørdag var det Crufts kvalifisering, Lotta gikk som en drøm og kvalifiserte seg til Cruft ved å vinne juniorklassen!! Hun fikk også CK og ble totalt 3 BTK, vi var strålende fornøyd med dagen :))
Søndag var det Norsk Vinner utstilling, Lotta ble beste junior også denne dagen med CK og plassert som nr.3 i beste tispeklasse!! En koselig helg sammen med gode venner og masse godt humør ikke minst :)) Etter utstillingen reiste vi for å besøke Simon og Tora, de har fått det kjempekoselig i sin nye leilighet...

Vi tok en overnatting på Gol, og startet dagen med god frokost på hotellet og satte kursen hjem til Bergen, alt gikk så flott helt til vi kom til en tunnel like før Voss, der var det brått stopp pga av en kabel var falt ned i tunnelen, 30 grader i luften og vi ble sittende der i 2 timer?? Kan det være så vanskelig å få hengt opp den j...kabelen da?? Puuh, folk var rimelig frustrerte etter hvert og jeg med, tenkte litt rundt på hva varmen gjør med folk under sånne forhold, ikke så rart at det "koker" i toppen nei ;)
-Så var det selvfølgelig køer så det holdt inn mot Åsane. Vi var hjemme ca.16.30 og hadde regnet med å være her til kl.14.00. Er glad jeg slipper å sitte i de køene hver eneste dag, stakkars folk som skal hjem etter en lang arbeidsdag og må holde ut dette her dag etter dag...
Tirsdag og onsdag har vært rydde og vaske dager her hjemme, Hilde har vært hjemme å passet cavalierene i helgen sammen med en venninne.
Da måtte jo rommet hennes "skines" med det resultatet at skitnetøykurven var
stappis full når vi kom hjem :((
- men men rommet var da ryddet...

I dag har det vært en fin sommerdag, vi har kost oss masse i hagen og har til og med fått vasket terrassen... ikke verst det heller ;) klær og sengetøy er vasket, hundene har fått rent på sengene sine så nå er det bare vellstand igjen:)
Ha en fin kveld!!


post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...