22 september, 2010

Løpetider...

I går hadde vi en fin treningskveld i Knarvik, ser stor fremgang på Fancy nå :) hun kan hvis hun vil:)) I dag har himmelen åpnet seg igjen så da har det bare vært korte turer i hagen, håper det er bedre i morgen slik at vi kan ta oss en tur.

Ally og Lotta har fått løpetid, så nå er leiken igang :) Ally vil helst ha den utvalgte tispen for seg selv men det kommer jeg ikke til å tillate denne gangen. Hun må bare bremses der ellers tar hun helt kommandoen, skal bestemme at f.eks ingen andre hunder får være i nærheten eller inne i samme rom når de holder på med spillet sitt... hun jager da alle vekk så det blir egentlig en dum stemning av hele greien. Jeg føler at det er riktig å skille de litt igjennom dagen, vet ikke om det er andre som har lignende tilfeller hjemme (?)
Ser at Fancy "skygger banen" så hun har nok fått beskjed... hun pleier å leke mye med Lotta så hun er litt forvirret nå når ikke hun får være med. Sandra og June vet hvordan Ally er så de holder seg unna og ser egentlig ikke ut til å bry seg så mye.

Før var det Mia som var partner til Ally :) de gikk ofte ned på hunderommet om kvelden og holdt på der en stund, så kom de opp andpusten og "glisete" ... hele uttrykket deres fortalte at vi har det fantastisk gøy nå... så var det full fart ned igjen :) Nå ser det ut som at det er Lotta som er den utvalgte, slik var det ved siste løpetid her også.

Ellers så er det ikke så mye nytt å fortelle, legger ved et bilde jeg tok i går av Lotta og Fancy som varmer seg i solen... ha en fin kveld :)

♥ ♥ ♥

post signature

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...