08 juni, 2012

Lekkerbisken`s Miss Showgirl...

Lekkerbisken`s Miss Showgirl

Fancy koser seg ute, liker å ligge oppe på berget for da har hun oversikten... I dag har valpene hennes vært ute for første gang, har ikke fått sett på de bildene ennå men håper jeg har fått noe å legge ut ;-)
Collin storkoser seg, her er løpetid`s tisper nå så det er extra spennende :-) så nå i kveld var han så trøtt at jeg la han i buret sitt med døren igjen...det var helt stille og han sovnet med en gang, har ikke gjort det på dagtid da han har fått gå å legge seg der han vil...men jeg tror nok at han får litt for lite søvn da, jeg får bare følge med...det er mye nytt for han også så får ta hensyn til det. Han vil gjerne leke med de små men det går ikke, han blir alt for voldsom... så da leker han med de voksne, noe han synes er stas ;-) 

Happy Friend`s Zplendid Copy

Uskyldigheten selv ???

"Nå skal jeg dra litt i øret ditt Ally, eller så biter jeg deg i beina" -og Ally er tålmodig og leker med, hun synes det er stas med all oppmerksomhet hun får nå pga av løpetiden sin. Nå har Lotta også fått løpetid, da er det June igjen så er ferien reddet ;-) Lykke hadde sin samtidig som Fancy, hun ble nok påvirket der for hun skulle ikke ha før nå i juni...men men godt med det som er ferdig.
Da ønsker jeg en riktig GOD HELG!!
Klem
post signature

2 kommentarer:

  1. Vilka fina valpar du har och den svenska valpen är ju underbar och har härlig blick! :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :-) og du har rett Melissa "Collin" har et herlig blikk og uttrykk *smelt*

      Slett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...